Az Omicron kriptopénz a legújabb őrület, a koronavírus szupervariánsa miatt

A jelentések szerint azért vált felkapottá az Omicron kriptovaluta, mert ugyanaz a neve, mint a koronavírus legutóbbi variánsának.

Miközben folytatódik a kriptoszektorban a tőzsdei hullámvasút, addig mindig felbukkan egy-egy új coin, amelyért megőrülnek a befektetők (és az internet...).

Ez értelemszerűen az árfolyam nagyon gyors és nagyon magas kilövését eredményezi. Ezúttal az Omicron kriptovaluta lett az új sztár, a jelentések szerint egyszerűen azért, mert ugyanaz a neve, mint a koronavírus legutóbbi variánsának. Egyesek szerint a Shiba Inu (a kriptopénz) után ez lehet a következő nagy mémcoin.

Aki jól időzítve szállt be és ki, az napokon belül megtízszerezhette a vagyonát, de most, visszaesések után is 700 százalék fölötti az árfolyam-emelkedés. A kriptopénz árfolyama akkor lőtt ki, amikor a WHO a koronavírus B.1.1.529-es variánsát Omincronnak nevezte el. A szakértők természetesen ennél a trendnél is jelezték: igen rövid lehet, a kockázatos befektetésen bárki elbukhatja a pénzét, ha rosszul taktikázik.

Azóta történt

Előzmények