MS Office 2003 SP2: új szervizcsomag

A mai napon hozzáférhetővé vált a felhasználók számára a Microsoft Office 2003 Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag, amely megoldást nyújt a legkritikusabb biztonsági problémákra. Az új szervizcsomag különböző biztonsági frissítéseket, alkalmazás-kiegészítéseket és -továbbfejlesztéseket tartalmaz, valamint a Microsoft Office kliens- és szerver alkalmazásai szempontjából jelentős stabilitás- és teljesítmény-növekedést eredményező eszközöket foglal magába.

A többletszolgáltatások a következők:

  • Fokozott biztonság - Az SP2 szervizcsomag az Outlook program kiegészítéseként egy olyan bővítményt tartalmaz, amely segít az adathalászat (phishing) megakadályozásában. Alkalmazása révén az Outlookban a kéretlen levelek mostantól egyszerű szövegként jelennek meg, így nem fordulhat elő HTML-adatok véletlen megjelenítése. A szervizcsomag emellett letiltja a kéretlen e-mail üzenetekben a hivatkozásokat is.
  • Az alkalmazások továbbfejlesztett stabilitása - A belső tesztelések eredményei alapján számos hibajavítást és továbbfejlesztést tartalmaz az Office alkalmazásaihoz és kiszolgálóprogramjaihoz.
  • Az SQL Server 2005 és a Visual Studio 2005 támogatása - A Windows SharePoint Services és a Microsoft Office InfoPath 2003 frissítése lehetővé teszi a hamarosan megjelenő SQL Server 2005 és Visual Studio 2005 verziók támogatását.

A Microsoft Office 2003 Service Pack 2 megjelenéséről a Microsoft értesítést küld minden olyan felhasználó számára, aki igénybe veszi az AutoUpdate szolgáltatásait. Az SP2 szervizcsomag frissítései emellett ingyenesen letölthetők a Microsoft weboldaláról.

Azóta történt

Előzmények