Játssz a böngészőben!

Még több mint egy hétig megvásárolható a Humble Mozilla Bundle, amely a szokásos módon, kedvező áron kínál hozzáférést DRM-től mentes játékokhoz. Ám ezúttal a böngészőben futtatható szórakoztató műveken a sor, amelyek telepítés nélkül futtathatóak a böngészőben. A már jól ismert Buble Bundle klasszikusok a Mozilla-féle asm.js technológiával segítségével készültek el.

A Mozilla elérhetővé tette kereskedelmi játékfejlesztés számára a webet, amely immáron alkalmas szemkápráztató, jó sebességgel futó játékok létrehozására. Akár egy hivatkozással történő kattintással indítható a játék vagy annak demó verziója.

Mozilla Humble Bundle

Ezek a játékok működnek minden kortárs modern webböngészőben, de legjobban Firefox alatt száguldanak. A Humble Bundle felhős szinkronizálását is kínál a játékmentések tárolására, így bárhol, bármely számítógépről folytatható. A web nem csak fantasztikus hely a játékok számára, de egy remek lehetőség a játékfejlesztésből megélni kívánó fejlesztők számára is. A játékok webre portolásához szükséges információk a Mozilla Developer Network oldalain találhatók.

Előzmények

  • Hazai Mozilla évértékelő – 2. rész

    Egy izgalmas és sikeres év után tekintsük át együtt, hogy milyen eseményeken vettek részt tavaly a mozillás önkéntesek. Mi az, amit sikerült bemutatnunk, milyen programokat szerveztünk. Szerintetek mi az, ami még és már hiányzik?