Mit vár el a felsővezetés az ügyfélszolgálattól?

Október 24-27 között Budapesten, a Thermal Hotel Heliában rendezik meg az idei Call & Contact Center szakfórumot. A konferencia 24-én, hétfőn egy a regionális központok Call Centereinek és Shared Service Centereink sikeres gyakorlatait bemutató szaknappal indít.

Október 25-én megtudhatjuk, hogy mit tanulhat egy hazai ügyfélszolgálat a nemzetközi cégek gyakorlatából, hogyan tudatosítható a menedzsmentben a Call Center mint profit center jelentősége, mit vár a felsővezetés az ügyfélszolgálattól, valamint azt, hogy milyen szervezeti felépítés felel meg a legújabb kihívásoknak. A délután folyamán vállalati gyakorlati példákon keresztül külön szekciók világítanak rá az outsourcing vagy insourcing, és az „inhouse outsourcing” előnyeire, hátrányaira, valamint az integrált információbázis és a rugalmas, gyors ügyfélkövetés manapság egyre inkább jelentkező követelményére.

A harmadik napon a hatékony folyamatvezérlés és üzemeltetés kerül górcső alá, és érdekes témának ígérkezik az "IVR vagy élő hang – kiszolgálás vagy önkiszolgálás?" című vitafórum is. A szekciók az értéknövelt szolgáltatások és új inbound és outbound megoldások, illetve a kritikus humánpolitikai kérdések – úgy, mint a kiválasztás, a megtartás és az alternatív foglalkoztatási formák – feltárásával foglakoznak.

A konferenciát követő egész napos workshop (október 27.) az ügyfélközpontúság növelésére koncentrál a költséghatékony gyakorlati stratégiák bemutatásával. A Call & Contact Center szakfórum részletes programja megtekinthető az IIR Hungary honlapján.

Azóta történt

Előzmények