Szerződést hosszabbított a Lenovo a sárvári Flextronics-üzemmel

A Flextronics ma bejelentette, hogy a Lenovo meghosszabbította a cég magyarországi egységével fennálló szolgáltatási szerződését. A szerződés meghosszabbítására azért került sor közlemény szerint, mert a Lenovo rendkívül elégedett a sárvári egység kiemelkedő színvonalon végzett szolgáltatási tevékenységével. A szolgáltatási szerződés meghosszabbítása mellett a Flextronics a kiemelkedő eredményekért és a folyamatosan magas színvonalú teljesítményért járó minőségi díjat is átvehette a Lenovótól az elmúlt két évben végzett munkájáért.

A Flextronics magyarországi termékgyártó központjában többek között asztali számítógépeket, all-in-one gépeket, munkaállomásokat és szervereket gyárt, szerel össze és konfigurál a megbízó európai ügyfelei számára.

„Nagy örömmel tölt el bennünket a Lenovóval fennálló szerződésünk meghosszabbítása, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy partnerünknek mondhatjuk őket” – nyilatkozta a megállapodás kapcsán Mike Dennison, a Flextronics High Velocity Solutions üzletágának elnöke.

Azóta történt

Előzmények