KX-FL503 lézerfax másoló funkciókkal és beépített telefonnal

A KX-FL503 10 oldal/perces sebességgel nyomtat, a 600 dpi-s felbontással rendelkezik, 2 MB-nyi memóriájában akár 170 oldalt képes tárolni.

Körfaxok küldése esetén hasznos lehet a készülék 120 oldalas adási kapacitása, és hogy maximum 60 címre automatikusan tovább tudja küldeni az üzenetet. A fax és a telefon használatát megkönnyíti a maximum 100 bejegyzést tartalmazó telefonkönyv.

A készülék másolóként is használható. A felhasználó 50 százalékkal kicsinyítheti, illetve 200 százalékra nagyíthatja dokumentumait. Többoldalas anyagokról 99 másolatot is készíthet, ezeket a gép képes rendezve nyomtatni, így szükségtelen a munka- és időigényes kézi válogatás.

A beépített telefon külső telefonnal vagy üzenetrögzítővel kiegészítve kisebb kommunikációs központként működhet. A hívófél-azonosítás-szolgáltatás előfizetése esetén a kijelzőn megjelennek a hívás adatai (időpont, név vagy telefonszám).

A festékkazetta 2000, a dobegység pedig 6000 oldal nyomtatását teszi lehetővé, míg a papírtálca 150 oldal tárolására képes.