Kelet-európai iGO-kiadások iPhone-ra

A Nav N Go Kft. leányvállalataként működő NNG Global Services újabb régiós csomagokat adott ki az Apple iPhone-ra kifejlesztett navigációs alkalmazásából. A szoftverfejlesztő cég most két új termék, a 20 országos iGO My way 2009 Kelet-Európa és a 6 országos iGO My way 2009 Kelet-Európa Régió csomag megjelenését jelentette be. Mindkettő a magyarországi úthálózat legfrissebb, 2009. második negyedévi térképét tartalmazza, és a cég szerint 100 százalékos lefedettséget biztosít.

A 20 országos csomaggal a legtöbb szomszédos ország útjain lehet navigálni csakúgy, mint a távolabbi, ám kedvelt célpontokon, mint például Csehországban, Görögországban vagy Törökországban. A régiós csomag a hazai térkép mellett Románia, Ukrajna, Bulgária, Szerbia és Montenegró úthálózatát tartalmazza.

Az Apple App Store-ban kapható kiadások egyszeri díja a domborzatot és jellegzetes tájékozódási pontokat megjelenítő 3D-s térképek mellett tartalmazza a negyedévenként megjelenő, 2010 végéig ingyenesen letölthető térképfrissítéseket is.

Az NNG Global Services a Kelet-Európát lefedő termékek mellett további régiós csomagokat is kiadott az iPhone-ra optimalizált navigációs szoftverből, hogy a lokális felhasználók használhassanak helyi lefedettségű navigációt (Ibéria, Brit-szigetek). A termék már elérhető olyan országokban is, mint Brazília, Argentína, Chile, Kolumbia, Oroszország, Ausztrália és Új-Zéland – közölték.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények

  • Androidra is elérhető az iGO

    Az egyszerű kezelhetőséget szem előtt tartó iGO amigót a Google rendszerére is elkészítette a magyar fejlesztő.

  • A Nav N Go nő a leggyorsabban

    A magyar szoftverfejlesztő négy éve szerepel a feltörekvő IT-cégek listáján, és most megkapta a „Rising Stars” díjat.

  • Pert vesztett a Nav N Go

    A cég egy hazai riválisa ellen indított eljárást, de a bíróság szerint a kifogásolt termék nem másolja az iGO-t.

  • Ingyen csereszoftvert ad a Nav N Go

    A korábbi döntés értelmében ma hivatalosan is bejelentették, hogy ingyen kicserélik az első generációs Nav N Go iGO 8 szoftvereket.