Emil kalandjai Digitániában – rajzpályázat kisiskolásoknak

Az értékes nyereményeket kínáló pályázatra úgy lehet nevezni, hogy a gyerekek elolvasnak egy különleges mesét (Emil és Digi523 első kalandos története Digitániában), majd lerajzolják kalandjuk számukra legkedvesebb pillanatát, vagy esetleg kitalálják, hogy Digi523 képességeit használva még milyen kalandokat élhetnek át együtt.

A beküldési határidő 2014. szeptember 9. A pályamunka digitális vagy papíralapú rajz, esetleg képregény. Formátum: 1 db, A4 méretű oldal, színes rajzeszközökkel (filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, pittkréta; akvarell vagy temperafesték) vagy digitális rajzeszközzel elkészítve. A pályázaton minden 8-14 éves tanuló részt vehet, aki rajzát a határidőig a www.e-skills.hu honlapra feltölti. Nagyon fontos: a pályázaton való részvétel feltétele a pályamű elektronikus úton történő beküldése! A papíralapú pályaműveket postai úton is el kell juttatni az IVSZ címére legkésőbb 2014. szeptember 15-ig: 1012 Budapest, Vérmező út 4. Minden pályázó csak egy pályaművel vehet részt a versenyen.

A beérkezett rajzokat háromtagú zsűri bírálja. A legötletesebb és egyúttal a legszebben elkészített műveket díjazzák. Az 1. díj: meglepetés díj, a második egy Intel Nuc Kit D54250WYKH, a harmadik egy Kindle könyvolvasó. A legjobb digitális rajzért egy LEGO Robot jár, az iskolák közötti verseny győztesének jutalma egy 3Doodler (3D nyomtatótoll). A díjak átadására ünnepélyes keretek között 2014. szeptember 17-én Budapesten kerül sor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IVSZ

Azóta történt

Előzmények