Mobilalkalmazások HUNAGI pályázat 2014

Mobilalkalmazás-fejlesztési pályázatot hirdet a Magyar Térinformatikai Társaság a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács szakmai együttműködésével. A versenyre olyan alkalmazásokat várnak, amelyek helyhez kötött információk és térképes megjelenítés felhasználásával adnak segítséget a felhasználónak. Az alkalmazás nyílt forrású és dobozos szoftverek felhasználásával egyaránt elkészíthető, tetszőleges platform kiválasztásával.

Hirdetés

A pályázatra elsősorban egyetemisták és fiatal szakemberek jelentkezését várják, azonban bárki indulhat egyéniben és csapatban egyaránt.

Az elkészült pályaműveteket 2014. október 15-én szerdán 12 óráig lehet benyújtani elektronikusan a pályamű interneten keresztül történő elérhetővé tételével, valamint a mobilalkalmazasok.blogspot.hu címen található adatlap kitöltésével – ezen az oldalon további információk is olvashatóak a pályázatról.

A pályázat nyertesei a kiíró és a szponzorok által felajánlott díjak mellett idén novemberben bemutatkozási lehetőséget kapnak az infokommunikációs szakma legnagyobb hazai seregszemléjének számító Infotér konferencián.

Azóta történt

Előzmények