Az Invitel nem korlátozza tovább a sebességet

Az Invitel október elején bevezetett új csomagjai annyiban jelentenek váltást a magyar ADSL-piacon, hogy figyelmen kívül hagyják a sebességkorlátozást, az üzleti konstrukcióban csak a letöltött adatmennyiség adja a számla alapját.

Három csomagot alakítottak ki: az 1, illetve az 5 gigabájt adatmennyiség letöltését lehetővé tevő „Rajt” és „Tempó”, valamint a korlátlan „Turbó” csomagot.

A „Rajt” csomagot azoknak szánják, akik az internetet főleg levelezésre használják, így a letöltési igényük alacsony. Ez a csomag most bevezető áron, 2990 Ft-os havidíjért rendelhető meg, amely egy hónapon keresztül kötöttségek nélkül tesztelhető, 1 éves hűségnyilatkozattal pedig továbbra is a kedvezményes, bevezető áron élvezhető. Az 1 gigabájtos limit túllépése után  990 Ft-os egységárért újabb gigák tölthetők le.

Az Invitel meghatározta az egyes csomagoknál maximálisan fizetendő díjat, így akik magasabb fokozatra váltanak, bármennyivel lépik is túl a keretüket, a legolcsóbb csomag előfizetőiként a havi díjon felül maximum 7 gigányi letöltést kell,hogy kifizessenek.

További információk az Invitel honlapján találhatóak.

Azóta történt

Előzmények