Napi fail: Néhányan véletlenül megkapták az előrendelt Xbox One-t

Izgalmas napja lehetett ma néhány embernek a Microsoftnál, ugyanis azzal kellett szembesülniük, hogy az egyik legnagyobb amerikai áruházlánc, a Target postázott néhány Xbox One-t - két héttel a hivatalos megjelenés előtt. A szerencsések persze egyből ontani kezdték a képeket és információkat a konzolról, egyikük pedig egyenesen az Ebay-re küldte a szerzeményt, mindössze 9,995 dolláros áron.

A gép gond nélkül felcsatlakozott az Xbox Live-ra, kiderült néhány játék mérete (a Forza Motorsport 5 31 GB, a Ryse 34 GB), és az első csatlakozásnál le kell tölteni egy 500 megás patch-et, ami véglegesíti a konzolon található operációs rendszert. Az Xbox One a bekapcsolástól számítva 17 másodperc alatt bootol be, és nagyon halk.

A konzolt idő előtt kipróbálók öröme azonban nem tartott sokáig, gépüket néhány óra múlva letiltotta a Microsoft, hivatalos nyilatkozatot azonban még nem adtak ki az üggyel kapcsolatban. Egyelőre azt sem tudni, hány gépet küldött el a Target, az egyik vásárló által készített képen közel 200 online játékos látható, különböző játékokban. Ezt a Twitter feedet érdemes végigpörgetnie annak, akit érdekelnek a gépről szerzett első személyes benyomások.


[+]

Előzmények