Frissült a GFI e-mail archiváló és végpontvédelmi szoftvere

A GFI a héten piacra dobta a vállalatok e-mailes kommunikációjának archiválását elvégző, szerveralapú MailArchiver 5-ös verzióját. A program a levelezést központosítva – SQL vagy Firebird adatbázisban – tárolja, és webes felületet biztosít az e-mailek gyors visszakeresésére és visszaállítására.

Az új verzió újdonságai közé tartozik a Microsoft Exchange Server által generált PST fájlok egyszerű és automatizált migrációja, a felhasználói aktivitás auditálása, a telepíthetőség elosztott rendszerekre, valamint az online backup támogatása. A termék 30 napig használható próbaváltozata a gyártó honlapjáról tölthető le.

Ugyancsak frissült a vállalati hálózatokat a hordozható számítógépek és eszközök (USB-s memóriák, telefonok, MP3-lejátszók, PDA-k stb.) által teremtett sebezhetőségektől és kockázatoktól megvédő GFI EndPointSecurity is. A szoftver 4-es verziója rengeteg újdonsággal gazdagodott. Többek között támogatja a Windows Visát és a 64 bites Microsoft operációs rendszereket, lehetőséget ad az időzített telepítésre; fájltípusok szerinti és portszintű blokkolási szabályok létrehozására; konkrét hardverek sorozatszám, illetve fehér- és feketelista szerinti szűrésére; ideiglenes hozzáférési engedélyek kiadására; kiemelt, egyedi jogokkal rendelkező felhasználók, felhasználói csoportok definiálására; riasztások kiküldésére; valamint a csatlakoztatott eszközök automatikus figyelésére.

E szoftver demója ugyancsak letölthető a GFI weboldaláról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GFI

Azóta történt

Előzmények