Frissültek az ESET szervervédelmi szoftverei

Az ESET bejelentette fájl- és levelezőszerver-, valamint átjáróvédelmének új verzióit, melyek a Linux és a BSD mellett támogatják a Solaris platformot, valamint a 64 bites operációs rendszereket. Az ESET Mail Security, ESET File Security, valamint ESET Gateway Security most megjelent verzióiba a heurisztikus ThreatSense technológia legújabb, 3.0-ás verzióját is beépítették.

Az ESET Mail Security for Linux/BSD/Solaris a levelezőszerverek smtp és imap protokolljainak forgalmát védi a vírusok és kémprogramok ellen. Az alacsony erőforrásigényű szoftver tartalmaz levélszemétszűrőt is, amely az üzenetek tárgyának, fejlécének, illetve láblécének módosításával megjelöli a kéretlen leveleket.Az ESET File Security for Linux/BSD/Solaris fejlett heurisztikai algoritmusokkal még az ismeretlen Win32 férgek és trójai programok többségét is felismeri, beépített tömörítő modulja pedig külső alkalmazás használata nélkül képes kicsomagolni az archivált állományokat. Az ESET Gateway Security for Linux/BSD/Solaris pedig a http és ftp protokollokat védi az ismert és az ismeretlen károkozóktól.

A programok új verziói menedzselhetők az ESET Remote Administrator távadminisztrációs alkalmazás 2-es verziójával, és rendelkeznek saját webalapú adminisztrációs felülettel is. Mindhárom megoldás képes különböző konfigurációkat rendelni az egyes felhasználókhoz, kliensekhez és szerverekhez, és egyaránt fut egyprocesszoros és multiprocesszoros rendszereken. A rendszeraktivitásokra és a biztonsági eseményekre vonatkozó információk tárolására 6 különböző logolási szint határozható meg, és a programok képesek automatikus riasztások küldésére is.

Azóta történt

Előzmények