Digitális fotósuli a HP-tól

Egy új tematikus aloldallal igyekszik a Hewlett-Packard a műkedvelő hobbifotósok kedvében járni. A http://www.hp.hu/digitalis-kepalkotas/ weboldalon olvasható gyakorlati tanácsok a digitális fényképezés és nyomtatás minden területét végigkövetik, a fényképek komponálásától kezdve a megvilágításon át a kivágásig.

Bár a HP termékek inkább a férfiak szívét dobogtatják meg, az új oldalon a hölgyeknek is igyekeznek kedvükben járni, hiszen a „Legyünk kreatívak” fejezetet a HP azoknak indította, akik nem félnek saját kezűleg ajándékokat készíteni. Olcsó, könnyen elkészíthető ajándék ötleteket találhatunk itt, némelyikük elkészítéséhez nem is szükségeltetik HP termék. Az itt fellelhető ötletek ismerősek lehetnek azok számára, akik rendszeresen forgatják a Praktika c. magazint, a lapban ugyanis már bemutatták a lampionok és bordűrök, valamint esküvői meghívók készítését, melyhez HP nyomtatókat használtak. A közelgő ünnephez kedves ajándék lehet a saját fotókból készített falinaptár is melynek elkészítését lépésről-lépésre követhetjük nyomon az oldalon. A naptár elkészítéséhez nem kell más csak egy Excel és egy képnézegető program, valamint egy nyomtató. Ha mindez megvan, már neki is kezdhetünk az egyedi naptárak készítéséhez.

Az oldal egyaránt igyekszik segítséget nyújtani a fényképezőgép-vásárlást még csak tervező felhasználóknak – a „Vásárlási segédlet” c. fejezettel, – az alkalmi hobbifotósoknak az oldalról szabadon letölthető képalkotó szoftverekkel, és azoknak a gyakorló fotósoknak, akik konkrét tanácsokra vágynak, például, hogy hogyan kell ködben, esőben vagy verőfényes napsütésben fotózni. Számukra egy egyszeri, ingyenes regisztrációval elérhető elektronikus tananyagot is kínál az oldal. (Hasonló online fotóiskola már fél éve elérhető a fotosuli.coedu.hu oldalon is.)

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények