Belépő szintű SAP-képzés indul hazánkban

Az SAP Hungary Kft., a BFI Magyarország Felnőttképzési Szolgáltató Kft. és az osztrák Biz:Consult bejelentették, hogy Magyarországon újnak számító képzést indítanak azok számára, akik felhasználói szinten szeretnének megismerkedni az SAP vállalatirányítási rendszerével.

A munkaerőpiacon keresett SAP-ismereteket a tanfolyamok magas ára miatt szinte kizárólag felsőoktatási, munkahelyi keretek között lehetett eddig megszerezni. A három cég megállapodása azt célozza, hogy a jövőben kedvezőbb árú tanfolyam keretében is szert lehessen tenni a felhasználói szintű tudásra, és az ezt bizonyító, SAP által hitelesített ún. „Végfelhasználói Certifikáció”-ra.

A képzési struktúrát az osztrák Biz:Consult biztosítja, mely évente 2000 embert képez ki e metodológia szerint Ausztriában, míg az oktatókat az SAP hazai leányvállalata adja, a BFI Magyarország pedig a képzéseket szervezi. A kétnapos tanfolyamokat elsőként Budapesten, Győrben, Szombathelyen hirdetik meg, és igény szerint több városban is szerveznek majd oktatást.

„Az üzleti életben megkerülhetetlen az SAP ismerete. A képzés azok felé nyit, akik a munkaerőpiacon e tudást birtokolni szeretnék, vagy éppen elhelyezkedési esélyeiket kívánják növelni. Az együttműködésnek köszönhetően a tanfolyam részvételi költsége 90 000 Ft, így ez az eddigi legolcsóbb SAP-képzés hazánkban”– állította Korompay Zoltán, az SAP Hungary Kft. oktatási vezetője.

Azóta történt

Előzmények