Új ügyvezető igazgató a magyarországi Apple-képviselet élén


Majoros Miklós

Az Apple mai közleménye szerint a cég magyarországi képviseletét ellátó, a legnagyobb Amerikán kívüli viszonteladó, az MDS Holding hazai leányvállalatának ügyvezető igazgatói pozícióját 2009. január 1-jétől Majoros Miklós látja el.

A szakember 2008. május 1-jétől dolgozik az Apple hazai képviseleténél, ahol kinevezéséig megbízott ügyvezető igazgatóként, valamint kereskedelmi igazgatóként segítette az Apple termékek magyarországi értékesítését.

Az új igazgató szerint igen mozgalmas nyolc hónap áll a hazai Apple-képviselet mögött: elkészítették a Mac OS X Leopard operációs rendszer és az iWork ’08 szoftvercsomag magyar nyelvű változatait, valamint megkezdték a magyar nyelven is elérhető Parallels Desktop for Mac 4.0 értékesítését. A volt kereskedelmi igazgató azt is fontos eredménynek tartja , hogy 2008-ban két új Apple Premium Reseller (APR) márkabolttal bővült a hazai értékesítési hálózat: a hatodik budapesti APR-üzlet mellett az első vidéki márkabolt is megnyitotta kapuit Debrecenben.

Majoros Miklós azt ígéri, hogy idén is a vevők kiszolgálása a legfontosabb, kiemelt terület marad a lokalizáció, például a Parallels Desktop 4.0 for Mac bevezetésével kívánják népszerűsíteni termékeiket.

Azóta történt

Előzmények