APC: magyar vezető felel a régióért

Bíró Viktor
Bíró Viktor

A szünetmentes rendszereket gyártó American Power Conversion (APC) Bíró Viktort nevezte ki a vállalat délkelet-európai regionális menedzserévé. A magyar szakember 14 európai ország kereskedelmi tevékenységéért felel. A kinevezés része az APC európai átszervezésének, amelynek célja, hogy egy regionális szinten működő, vevőcentrikusabb kereskedelmi és támogatási rendszer jöjjön létre, amellyel a vállalat közelebb kerülhet a felhasználókhoz, és magasabb szintű szolgáltatást nyújthat, különösen az InfraStruXure-t használó cégek és intézmények számára. (Ez a termék a fizikai infrastruktúrák áramellátási, hűtési, menedzsment- és szolgáltatási problémáit oldja meg rackalapú, skálázható kivitelben.)

A szervezeti átalakítás első lépéseként az APC a korábban működő 12 európai régió helyett hetet alakított ki. Bíró Viktor délkelet-európai regionális menedzserként a hét európai régió egyikét irányítja, és 14 ország – Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia–Montenegró, Románia, Bulgária, Bosznia, Albánia, Macedónia, Olaszország, Málta, Görögország, Ciprus és Izrael – regionális kereskedelmi tevékenységéért felel.

Bíró 1997 óta dolgozik az APC-nél, 1997 és 1999 között a vállalat District Managere, majd délkelet-európai Country Managere, az elmúlt két évben pedig közép-kelet-európai Country Managere volt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Azóta történt

  • Segít pengésíteni az APC

    A Blade Ready honlapon útmutatók, kalkulátorok segítik a blade szerverek telepítését fontolgató cégeket a tervezésben.

  • Az informatikai vezetők szeretik az APC-t

    A CIO magazinnak a gyártók megítélését feltérképező felmérésében a Cisco, az AMD és az Intel előtt végzett a cég.

  • Francia kézbe kerül az APC

    Az új anyacégen belül korábbi riválisával kerül egy táborba a szünetmentes-specialista.

Előzmények