A Microsoft kritikus hibákat javított, de már itt vannak az újak


Forrás: www.my-mac.org

A Microsoft április 10-ei, a szokásos havi biztonsági frissítéshez kapcsolódó hírlevelében figyelmeztetést tett közzé, mert újabb öt, kritikusnak minősített hibát találtak, melyek mindegyike lehetővé teszi, hogy illetéktelenek átvegyék az irányítást a megtámadott gép fölött.

A jelentés szerint négy hiba a Windows operációs rendszerben, egy pedig a Content Management Server nevű termékükben található. Ezeken kívül még egy hibát feltártak, amelyik a fontos minősítést kapta.

Sem a Microsoftnak, sem a Windowsnak nem tesz most jót ez az újabb hibasorozat, hiszen a cégnek épp a múlt héten kellett a szokásos frissítési idő előtt egy gyorsjavítást kiadnia az animált kurzorokhoz kapcsolódó veszély miatt, ráadásul kedden, a javítás megjelenésének napján talált a McAfee négy újabb, feltehetően kritikus hibát, melyeket már vizsgálnak a vállalat szakemberei.

A Microsoft hibajavításai letölthetőek a Microsoft Update vagy a Windows Update funkcióval.

A korábbi hírhez kapcsolódva gonosz módon megjegyezhetném, hogy a Bill Gatest majdan szállító űrhajó irányítórendszere remélhetőleg nem lesz ilyen sérülékeny...

Azóta történt

Előzmények