A 3C fizet az előfizetőinek a beérkező hívások után

A 3C Kft. rendhagyó akcióval népszerűsíti VoIP-alapú 3NetPhone szolgáltatását és a 06(21)-es számok használatát. A szolgáltató a 06(21)-es számmal rendelkező ügyfeleinek percenként 1 forintot ír jóvá egyenlegükön, ha külső telefonhálózatból fogadnak hívást.

A 3NetPhone internetes telefonszolgáltatást igénybevevők kedvező percdíjakkal hívhatnak vezetékes vagy mobiltelefonokat számítógépük vagy VoIP-telefon segítségével az interneten keresztül. A hálózaton belüli beszélgetés ingyenes. A 21–es körzetszámú számok azokat a telefonszámokat jelölik, amelyek az interneten telefonálóknak biztosítják a visszahívhatóságot külső telefonhálózatokból. Az új akciót, melyben a 06 21-es számokra érkező hívásokért a 3C Kft. percenként egy forintot jóváír, az ügyfelek egyszerű regisztrációval vehetik igénybe. 06 21-es számot az első 3NetPhone egyenlegfeltöltés során lehet igényelni. A fogadott hívások után járó forintokat a szolgáltató naponta írja jóvá ügyfelei egyenlegén.

A 3C Kft. egyben olyan üzleti megoldásokat is épített a VoIP-telefóniára, mint például a 3Centrex szolgáltatás. Ez egy virtuális telefonalközpont-szolgáltatást jelent, mely kedvező havi díjért nagy tudású telefonalközponti funkciókat biztosít az ügyfeleknek (hangposta, többszintű menürendszer, fax- és hangüzenetek e-mailben, „keress meg” funkció, stb.).

Azóta történt

Előzmények