Belép a VoIP-piacra a Navigator

Az IT-outsourcinggal foglalkozó Navigator Informatika Zrt. létrehozta távközlési üzletágát, amelynek vezetői pozícióját április 10-től Róka Tamás tölti be. A 32 éves villamosmérnök és MBA végzettségű szakember fő feladata lesz a Novatel Communications nevű divízió irányítása és az internettelefon-szolgáltatások piaci bevezetése. Az üzletág megteremtésével Navigator a magyarországi VoIP-szolgáltatói piacra kíván betörni.

„Fontos számunkra, hogy az internettelefonálás bármely méretű vállalat számára elérhető alternatívát jelentsen, hiszen így jelentős fejlesztések mellett költségmegtakarítást is realizálhatnak, és felvehetik a versenyt akár a nemzetközi vállalatokkal is” – nyilatkozta Róka Tamás.

A most kinevezett üzletágvezető 1997-ben a Digital Equipment Magyarország Kft.-nél (Compaq/HP) kezdte szakmai pályafutását, PC-értékesítés-támogatás területen. 1998-tól a PanTel Kft.-nél ajánlatíróként, majd ajánlati menedzserként dolgozott, az MBA fokozat megszerzését követően pedig termékfejlesztő-, majd termék-, illetve portfóliómenedzserként tevékenykedett. Jelentős projektjei között volt a számhordozás bevezetése, a helyi hurokátengedéssel nyújtott vállalati SDSL internet- és telefonszolgáltatás kifejlesztése, továbbá számos ADSL-akció lebonyolítása. Több mint 8 éve dolgozik távközlési területen.

Azóta történt

Előzmények