- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
miért nem használjátok az eredeti magyar upc-os dns szervereket? már nem működnek?
-
ledgeri
nagyúr
Én ma (tegnap) tapasztaltam újból le-le szakadásokat..
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #64 üzenetére
Copy That!
-
ludla
őstag
válasz
Intruder2k5 #61 üzenetére
Igen váltani kellett
Pl előbb néztem a UPC szerverén keresztül a data.hu fájlokat nem hajlandó tölteni Host problémára hivatkozik, Google DNS semmi gond jönnek szépen lefele a fájlok
Tehát még mindig szar a UPC DNS szerverei -
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61 üzenetére
Kikérem magamnak (bár a módosító "szerintem" szerepel a mondatban): nem váltottam (nem tudok...), a fórumot követem, és nincs mobilnetem...
-
válasz
Iratus bug #60 üzenetére
Szerintem mostanra már mindenki dns szervert váltott! Illetőleg akik erről nem tudnak, mert nincs mobilnetük, azok nem tudnak ide írni sem...
-
Iratus bug
tag
2 napja van net folyamatosan. a UPC-nél nem mentek be dolgozni?
-
-
sTemplar
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #56 üzenetére
Szóval ha csak 80-90%-ban oldja meg, akkor az a más gond is a UPC-nél van.
Ideje lenne megoldaniuk.
-
ledgeri
nagyúr
YAY: de most másképp kezdődött nálam: elment a freemail.meg egy magyar oldal, de a PH, és FB nem... aztán kihúztam a modemet, hogy mifene, és onnantól
-
-
sTemplar
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #54 üzenetére
Kiprobáltam a Google DNS szervereit, de igy is, hol megy az Internet, hol nem. Váltakozva. Hosszabb időszak a nem megy, mint a megy.
Itt nem csak a DNS szerverekkel van baj. Azok átírása nem hoz megoldást.
-
Alternatív DNS beállítás! Megoldás a UPC mostani hibáira, és egyébként is hasznos lehet!
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_11791-11791.html
-
Agostino
addikt
no azért. a szokásos esti kimaradás most is megtörtént. már aggódtam, hogy valami baj van és ma egész nap lesz internet. egy óra esett ki, ezek kezdenek javulni. te jó ég...
-
Tibor_560sec
aktív tag
Mai nap délután is ez volt 7 körül ültem le a gép el és a firefox kiírta hogy probléma lépett fel ...
-
Agostino
addikt
szokásos esti program, nincsen ebben semmi meglepő
-
ledgeri
nagyúr
HEHEHE... ezért nem lesz " ONLY-ONLINE" rendszerem a jövőben
-
válasz
Iratus bug #45 üzenetére
Főleg ha az is UPC-s...
Nekem eddig szerencsére megy, nem volt leállásom, majd ha lesz akkor átállok a szomszéd wifijére!
-
sixpak
nagyúr
Éppen most akartam rákérdezni, hogy mi a helyzet ezzel a fosadék upc-vel, de már látom.
Biztos országos a hiba, mivel én Nagykanizsán próbáltam meg, egész napi meló után kikapcsolódni egy kis netezéssel, de.....
Mikor is volt a legutóbbi ilyen....két-három napja? Havi 10 rongyért.
Ez egy vicc....és biztos, hogy a későbbiekben csak rosszabb lesz.
Mit tud csinálni az ügyfél??
Esetleg telefonon elküldi őket a kurv@ anyjukba???
És?
Leszarják, az ügyfél elégedettsége a legutolsó tényező.
Esetleg ha mondjuk következő számlát elfelejtené befizetni fél millió ember, akkor talán fordítanának valamennyit ennek a szarnak a fejlesztésére....bár még akkor sem biztos. -
Noxy
veterán
Faxom kivan. Index, Origo, IT Cafe megy, azon kívül semmi.
Nyomják az idióta 240Mbit-s lekváros nettreklámot oszt a meglévőt sem bírják rendesen szolgáltatni.
Ja, majd kapunk ingyen filmet, kárpótlásba. -
nyunyu
félisten
index.hu+kapcsolodo oldalai egyaltalan nem ping az I. keruletben.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #38 üzenetére
Most nálam is kezd elbizonytalanodni néha..
Tényleg remek szolgáltató. -
De 2 perce megint szarakszik állítólag...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #34 üzenetére
Okulva a múltkori esetből és már áttértem a google dns-re.
De amúgy egy fél órája írták fb-n, hogy a hibát elhárították. -
-
bobooo
addikt
válasz
Intruder2k5 #34 üzenetére
Pesten se jó igen.. IV. ker
-
-
ludla
őstag
Kazincbarcikán megint nem működik megfelelően a net valamit betölt pl,Mobilaréna
facebook halott és nagyon sok oldal nem megy, a héten már 2x adja be a kulcsot a szerverük
-
pdave
aktív tag
És arról miért nem tájékoztat a UPC, hogy mikorra oldják meg azt, hogy ismét spamlistára került az egyik smtp szerverük? Mert lassan egy hete így van...
-
girhes
csendes tag
Nekem ár/érték arányban a DIGI nagyon bejött! Soha nem volt még semmi gondom vele, és havi 3700 forintért 40/20-as net azért szerintem magyarországon elég jó!
-
törölt tag
válasz
Iratus bug #20 üzenetére
A 1221-en is egyszerre bemondta a gépi hang. Ezzel nem volt gond, a szolgáltatással volt sajnos, nekem elég rosszkor.
(#26) n00n:
Még annyi, hogy 22:28-kor hívtam őket.
-
sixpak
nagyúr
Nem lenne ezzel semmi gond, ha szolgáltatás minősége az árral lenne arányos. Akkor tudná az ember, hogy szar tanya net van, de annyit is fizet, amennyit ér.
Nem ám havi 10.000-ért....
Amúgy hajnali 1 előtt pár perccel ismét beszart...hogy meddig tartott azt nem vártam meg. -
Ivy.4.Ever
őstag
UPC-nél akkor van hiba, ha van szolgáltatás. Érdekes mióta DIGI-re váltottam 1 éve 2 perc kimaradás se volt még.
-
alevan
őstag
válasz
Iratus bug #20 üzenetére
Hogyan közöljék még gyorsan és kényelmesen? Mivel az emberek nagy része rendelezik mobilnettel is, nagyon jó, hogy ott közölték.
-
Iratus bug
tag
Miért nem lepődik meg az ember? Múlt hónapban a hónap eleji fél nap után még apránlént 4,5 napot szedtek össze. UPC-nél havonta összejön az 5 nap (5*24 óra), hogy nincsen net.
Az viszont vicces, hogy netes formában közlik, hogy nincs net!Agyuk nem sok van, de ezt eddig is tudtam!
-
nyunyu
félisten
Meg hogy DNS para.
Egyik pillanatrol a masikra total elment a net.Latszolag minden LED vilagitott a modemen, csak eppen adatforgalom az nem volt.
Kinomban ranyomtam a routeren a renew connectionre, semmi.
Router restart, semmi.
Modem restart, csatlakozasig sem jutott el, 8 downstream csatornabol alig egyen latott jelet, 4 upstreamen total semmi~40 perc mulva probaltam hivni a 1221-et, elsore foglaltat jelzett, amit furcsallottam.
Masodikra meg ugy csinalt, mintha kicsorgott volna.
Ugy latszik a hivaskezelo IVRjuk is elromlott. -
hemaka
nagyúr
csak a szokásos...
-
-
vhunor
őstag
válasz
Intruder2k5 #13 üzenetére
Szakszerűen mondva: magát megnevezni nem kívánó belsős forrásra hivatkozva
.
-
sanci777
tag
válasz
Intruder2k5 #13 üzenetére
Tuti valami ilyesmi van a dologban
-
-
sanci777
tag
válasz
Intruder2k5 #2 üzenetére
Nem a terjedelem függvényében vizsgálva. Az esemény megtörténtére elég gyorsan reagált a cikk szerzője, az irományával.
-
-
Zirowe
nagyúr
De jo, megint fog kapni upc videotar jovairast az a 3 ember Magyarorszagon, aki hasznalja, a tobbiek pedig el vannak felejtve..
-
vhunor
őstag
válasz
errorcode06 #7 üzenetére
Nekem TP-LINK WR1043ND van, gond nélkül be lehet lőni rajta.
-
válasz
errorcode06 #7 üzenetére
Mi invalid? Mit nem enged beállítani?
-
errorcode06
őstag
válasz
Intruder2k5 #6 üzenetére
Nagy kár hogy a tplink routerem nem engedi ezt beállítani (azt írja hogy invalid)
szerk.: DNS-eket,
de közben megoldottam (tplink wdr4300), pontot tettem a végére (8.8.8.8.) -
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem egyedi, én már évek óta nem a szolgáltató DNS-szerverét használom, mert rendszeresen probléma volt vele.
-
vhunor
őstag
válasz
Intruder2k5 #2 üzenetére
Nem is kell
, előbb is kimehetett volna, de át kellett állnom hirtelen mobilnetre.
-
-
sanci777
tag
Sajnos tapasztaltam. Meglepően gyorsan elkészült a cikk
Új hozzászólás Aktív témák
it A szolgáltatónál este kilenc óra körül lépett fel a hiba, az előfizetők többsége DNS kiszolgálói hiba miatt nem tudta használni a szolgáltatást.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest