Vodafone Digitális Díj: határidő-hosszabbítás

Idén is három, társadalmilag kiemelt fontosságú kategóriában lehet pályázni.

A Vodafone Magyarország Alapítvány bejelentette, hogy március 24-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra.

A pályázatra magánszemélyek, startupok, non profit szervezetek és vállalkozások jelentkezhetnek a Vodafone Digitális Díj online felületén. A 15 millió forint összdíjazású megmérettetésen három kategóriában hirdetnek győztest: a Kis- és középvállalkozások digitalizációja, a FinTech, és a Fenntartható energia kategóriákban jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az idei pályázat újdonságaként a zsűri a K&H Bank Zrt-vel együttműködésben egy különdíjat is kioszt. A kiválasztott pályázó tagságot kap Magyarország legnagyobb nagyvállalati, iparágfüggetlen Start it @K&H elnevezésű inkubációs programjába. A Start it @K&H a K&H Csoport startup vállalkozásokat támogató programja, melynek keretében a kezdő vállalkozásokat saját igényeikhez igazodva, velük közösen gondolkodva segíti a fejlődésben és támogatja a növekedésben.

A Vodafone Digitális Díjat 2018-as debütálása óta minden évben meghirdette a Vodafone Magyarország Alapítvány. Az öt ciklusban több mint 500 pályázat érkezett. A jelentkezők közül harminchat szervezetet karolt fel az alapítvány és összesen 60 millió forint támogatási összeg került kiosztásra. A szervezők idén is olyan, már létező termékeket, szolgáltatásokat és digitális megoldásokat várnak, amelyek a pályázat keretében továbbfejleszthetők.

A Vodafone Digitális Díjjal kapcsolatos részletes információ, valamint a jelentkezési lap itt érhető el.

Előzmények