Trump kezében a trumpellenes oldalak zöme

3643 domén köthető az amerikai elnökhöz, övé a DonaldTrumpSucks.com is. Az első webcímet még 1997-ben, az internet hajnalán vásárolta.

Több mint háromezer domén tartozik Donald Trump amerikai elnökhöz, derítette ki a CNN Money. A vállalkozóból lett politikus nevéhez olyan webcímek tartoznak, mint a TrumpOrganization.com, vagy a TrumpPyramidScheme.com.

Az első domént még 1997-ben vásárolta, ez a DonaldJTrump.com volt, derül ki a magazin cikkéből. Ennél azonban érdekesebb információkra bukkant a CNN újságírója, így például kiderült, hogy Trump vette meg a VoteAgainstTrump.com, a TrumpMustGo.com, a NoMoreTrump.com, sőt a DonaldTrumpSucks.com címeket is.

A legalább 3643 doménből álló flotta rendszeres megújítása nem kevés pénzébe kerülhet Trumpnak, de arról nem tudni, hogy valaha is kellett volna komolyabb összeget kiadnia egy már foglalt címért.

A szerencse is Trump mellé szegődött, derül ki még a híradásból: egy mexikói férfi arra gondolván, hogy jó pénzt csinálhat majd a doménértékesítésből, 2015 áprilisában megvásárolta a TrumpEmpire.com oldalt. Mivel a kutyát sem érdekelte akkor a cím, nem újította meg, 2016 júniusában viszont Trump lecsapott rá. A CNN Money megszólaltatta a férfit, aki már bánja, hogy nem volt kitartóbb.

Azóta történt

Előzmények