Holnapután újra Szabad Szoftver Este

A tavaly októberben elindított kezdeményezés, a Szabad Szoftver Esték (amelynek célja, hogy érdekes és izgalmas előadásokat hallgathassanak meg az érdeklődők a nyílt forráskóddal és a szabad szoftverekkel kapcsolatosan) következő rendezvénye 2008. január 16-án lesz, este hét órától – adta hírül a hup.hu. A helyszín ugyanaz, mint ősszel, a Nyitott Műhely, Budapesten, a Déli Pályaudvartól pár percre. (Az októberi előadásokról készült videók az ubuntu.hu oldaláról tölthetők le.)

Hirdetés

A tervek szerint négy előadásra kerül sor: Németh Ádám az XMPP Standards Foundation képviseletében a Jabbert mutatja be, Vajna Miklós, a Frugalware vezető fejlesztője beszél tevékenységükről, Pozsár Balázs, az UHU Linux vezető fejlesztője beszámol arról is, hogy mivel foglalkoznak még az UHU fejlesztése mellett, valamint Nagy Róbert az OpenBSD-ről ad tájékoztatást.

A 20 perces előadások után 10 percig kérdezhetnek a jelenlévők, majd a negyedik előadás után kötetlen beszélgetésre invitálják az érdeklődőket a rendezők.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhely miatt az érdeklődőknek előzetesen regiszráltatni kell magukat. Bővebb információ a hup.hu oldalán.

Azóta történt

Előzmények