Parkolásban ez lenne a megoldás?

A szolgáltatáshoz szükséges technológiai fejlesztéseket a Secret Control GPS Kft. – néhány GPS-szolgáltatóval közösen – valósította meg, és ők végzik az eszközök forgalmazását és üzemeltetését, együttműködésben a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-vel, mivel a díjfizetés elszámolását az általuk értékesített, központosított mobilértékesítésű szolgáltatás biztosítja.
Mint a közlemény hangsúlyozza, a napokban hivatalosan is útjára indult a parkolás GPS-alapú díjfizetését biztosító szolgáltatás, miután a 30 napos tesztidőszak sikeresen lezárult.

Szász János, a társaság vezetője kiemelte: a rendszer használatával a parkolás minden eddigi megoldásnál egyszerűbbé és pontosabbá válik, hiszen az egyetlen gombnyomással elindítható, automatikusan leáll – a zónaazonosítást és az elszámolást a háttérrendszer végzi.

GPS mobilparkolás

Fontos információ: a parkolás kényelmi díja bruttó 75 Ft alkalmanként, melyhez az adott
zóna parkolási díja adódik hozzá, és havonta utólagosan számlázza ki a Secret Control

A vezető elmondta, hogy további előny céges felhasználóknál az, hogy mivel egy adott eszköz az autóba fixen beépített, így az sem lehetséges, hogy valaki céges költségen a magánautóját parkoltassa. A vállalkozások számára biztosított interfészen keresztül a parkolás díja azonnal továbbításra kerülhet vállalatirányítási rendszerek felé, amely segítséget nyújt e díjak költséghelyenkénti elszámolására, ellenőrzésére.

Azóta történt

Előzmények