Az iPhone 3G-vel nem lehet benézni a japán lányok szoknyája alá

(Infobulvár) Az iPhone 3G japán kiadása eltér a más országban kapható változatoktól: ha fotóznak vele, még akkor is hallat zárhangot, ha a telefont csendes üzemmódba kapcsolták. A szokatlan módosítás oka, hogy a szigetországban a perverzebb hajlamokkal rendelkező felhasználók úgy használták leselkedésre a kamerás készüléket, hogy azt a lányok szoknyája alá dugva készítettek fényképeket vele. A szoknya alá, illetve a mélyebb dekoltázsokba betekintést engedő képek a telefonokba épített egyre nagyobb felbontású kamerák elterjedésével arányosan lettek egyre népszerűbbek a felkelő nap országában.

Nobujuki Hajasi, egy tokiói újságíró elmondása alapján a szigetországban kapható telefonok nagyobb részét már korábban is úgy módosították a gyártók, hogy még csendes üzemmódban is adjanak ki zárhangot fénykép készítésekor.

A japán nők becsületének védelmezését azonban csak a mobiltelefon-gyártók tartják fontosnak, sok cég van ugyanis, amely kifejezetten olyan kisméretű digitális fényképezőgépeket árul Japánban, amelyek egyáltalán nem hallatnak hangot fotózáskor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények