Megújult az eBroker

Hirdetés

Az Inter-Európa Bank online tőzsdei hírportálja és kereskedési rendszere, az eBroker 2004. november 11-től megújult arculattal jelentkezik. Ezzel párhuzamosan a Bank fejlesztői néhány funkcionális módosítást is végrehajtottak.

Az eBrokert üzemeltető Inter-Európa Bank meghívásos, zártkörű pályázatot írt ki az oldal teljes designtervének elkészítésére. A Bank az ügyfeleivel közösen választotta ki a pályázat nyertesét, a Keystone-t.

A változások alapvetően a hírportál és a kereskedési rendszer külső megjelenését érintették. Megváltozott az oldalak menüszerkezete, és fontos újdonság, hogy a főoldalon a legfontosabb hírek – az internetes újságokhoz hasonlóan – rövidített tartalommal is megjelennek. A vezető híreket követően egy új rovat, a „Hírek percről-percre” került bevezetésre, amelyben az adott nap teljes hírfolyama elolvasható. A Bank elemzői által készített hírkategóriák szintén a felső horizontális menüpontban kaptak helyet.

Az arculatváltozás mellett pár apróbb, kényelmi változáson is átesett az oldal: megjelentek a határidős BUX index értékei, illetve egyszerűbbé és kényelmesebbé vált a gyorskeresési funkció, amely az eBroker több mint 50 000 cikket tartalmazó adatbázisához biztosít gyors elérést.