Kelet-európai mobilalkalmazás-versenyt hirdet a MasterCard

A MasterCard ma közleményben jelezte, hogy versenyt indítanak a jelenleg elérhető mobilos vásárlási alkalmazások számára hét kelet-közép-európai országban, valamint Oroszországban és Törökországban.

A verseny első évében kilenc országban, Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Romániában, Oroszországban, illetve Törökországban vizsgálják a mobilalkalmazásokat. A MasterCard Mobile Shopping Application Awards elnevezésű versenyen azok az alkalmazások vehetnek részt, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók okostelefonjukon termékek, szolgáltatások között válogassanak, és adott esetben meg is vásárolják azokat. További feltétel, hogy minden pályázó mobilalkalmazás, már a versenybe való jelentkezéskor elérhető legyen legalább az egyik résztvevő ország hivatalos nyelvén, valamint álljon rendelkezésre az iOS, az Android vagy a Windows Phone platformok valamelyikén.

Az alkalmazások elbírálását egy független, nemzetközi zsűri végzi, melynek tagjai a versenyben résztvevő országok elismert szakemberei közül kerülnek ki.

A verseny lezárultával a kilenc résztvevő ország alkotta régióban elérhető legjobb három alkalmazást (regionális díj), valamint minden egyes országban a legjobb három alkalmazást (helyi díj) díjazzák a szervezők. A díj és oklevél eszmei értéket képvisel, ezen kívül a győztesek kommunikációs tevékenységük során jogosultak a kihirdetést követően egy évig használni a „MasterCard Mobile Shopping Application Awards 2013 verseny győztes alkalmazása” címet és a verseny logóját. A végeredmény kihirdetése 2013 első negyedévében várható.

A versenybe azok a vállalkozások nevezhetnek, amelyek érdekében az alkalmazás készült. A nevezéshez a verseny honlapjáról letölthető jelentkezési lapot kell kitöltve visszaküldeni. A jelentkezési határidő 2013. január 10. További információ, valamint a részvételi feltételek megtalálhatók a verseny honlapján.

Azóta történt

Előzmények