Már lehet regisztrálni az IFA 2020 kiállításra

A jelenleg érvényes távolságtartási szabályok miatt a résztvevői létszámot az élő események esetében limitálni kell, de még ki lehet jutni a rendezvényre.

A legnagyobb európai tech kiállítást idén a koronavírus-járvány miatt speciális körülmények között rendezik meg. Az IFA 2020 eseményre szeptember 3-5. kerül sor, viszont a jelenleg érvényes távolságtartási szabályok miatt a résztvevői létszámot az élő események esetében limitálni kell.

Az egyedülálló és innovatív koncepció idén négy fizikailag is megrendezésre kerülő Live-Event-et tervez, melyeket egy virtuális rendezvénykörnyezetbe ágyaznak be. Ezek a következők:

IFA Global Press Conference

Több, mint 800, 50 különböző országból érkező újságíró és médiaképviselő részvételével rendezik meg idén Berlinben az IFA Global Press Conference-t. Ezenkívül több ezer újságíró gondoskodik majd a virtuális térben is a márkák és újdonságok megfelelő kommunikációjáról.

SHIFT Mobility meets IFA NEXT

Az IFA 2020 Special Edition rendezvény idejére a két innovációs platform az IFA NEXT és a SHIFT Mobility egy új B2B kirakattá egyesül. A rendezvény szervezői szerint a részvétel ezen egyértelmű versenyelőnyt jelent a következő területeken: mobilitás, IoT, 5G, Smart Living, Mixed Reality, KI, Robotics és Digital Health!

IFA Business, Retail & Meeting Lounges

Ez a személyes találkozók és tárgyalók helyszíne.

IFA Global Markets (2020. szeptember 3-6. között)

A fogyasztási cikkek és háztartási gépek, valamint digitális termékek beszerzői platformja a gyártók, importőrök disztribútorok és kereskedelmi képviselők számára kínál egy globális networking- és Business-Hub lehetőséget. Itt lehetőség nyílik új üzleti partnerek megtalálására, illetve kereskedelmi kapcsolatok kiépítésére.

Jelenleg még lehet jelentkezni az eseményre, amelyhez előzetes regisztráció szükséges. Ehhez IDE kell kattintani.