Új ügyvezető az LLP Hungarynél


Biber Attila

Az LLP Hungary ma közleményben tudatta, hogy 2010. június 14-étől Biber Attila lett a cég ügyvezető igazgatója. A cég korábbi vezetője, Ambrus Zsolt lemondott megbízatásáról, miután az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöksége megválasztotta őt az IVSZ főtitkárának.

Ambrus Zsolt 2008 áprilisában vette át az LLP Hungary irányítását, amely vezetése alatt, a gazdaság visszaesése ellenére növelni tudta árbevételét és ügyfeleinek számát. „Büszke vagyok arra, amit az LLP Hungaryvel az elmúlt több mint két évben közösen elértünk. Nemcsak átvészeltük a gazdasági világválság negatív hatásait, de sikerült megerősíteni is pozícióinkat. Nagyszerű emberekre és kiváló szaktudásra találtam itt.” – nyilatkozta a leköszönő ügyvezető.

Ambrus Zsoltot az ügyvezetői székben Biber Attila követi, aki két éve tölti be a cég kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatói posztját, és nagyban hozzájárult az előző ügyvezetés sikereihez. „Célom, hogy továbbvigyem azt a filozófiát, ami az elmúlt időszakban az LLP Hungary sikeréhez vezetett, és tovább erősítsem azt a csapatszellemet, amit közösen kialakítottunk” – közölte kinevezése után az új ügyvezető.

LLP-s pályafutását megelőzően a matematikus és informatikus végzettségű szakember a Microsoft Magyarország szerverszoftverekért és fejlesztőeszközökért felelős üzletágvezetője volt. Azt megelőzően a Microsoft Business Solutions marketingüzletág-vezetőjeként tevékenykedett. A Microsoft Magyarországhoz való csatlakozása előtt az Oracle Magyarország tanácsadási üzletágában tanácsadóként, projektvezetőjeként, majd az ERP üzletág vezetőjeként látta el feladatát. 1995 és 1998 között az Andersen Consulting Kft. (jelenlegi nevén Accenture) tanácsadójaként tevékenykedett. Biber diplomáit az Arizonai Állami Egyetemen, illetve az ELTE Természettudományi Karán szerezte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LLP

Előzmények