Lehet nevezni a hetedik PIXI-re

Idén hetedik alkalommal ítéli oda a nemzetközi zsűri a legjobbaknak a Xerox a Printing Innovation with Xerox Imaging (PIXI) díjat. Az innovációs és kreatív versenyként felfogható, öt kategóriára bontott PIXI-re (melynek idei központi témája a „ragyogás”) bárki nevezhet, az egyetlen kritérium, hogy a pályaműveket a Xerox digitális berendezéseivel kell előállítani.

A nevezéseket egy független zsűri bírálja el, figyelembe véve a felhasznált digitális technológiát, az üzleti hatékonyságot, az esztétikumot és az innováció, illetve leleményesség fokát. A bírálóbizottság a nemzetközi grafikai szakma legfontosabb területeit képviselő szakértőkből áll össze, akik kategóriánként három nyertest hirdetnek, valamint kiosztják a verseny legjobbjának járó díjat. Az idei évben a nyertesek összesen 50 000 amerikai dollár értéket meghaladó üdülési csekket vehetnek át.

A PIXI Awards versenyre több mint 70 országból lehet nevezni az erre a célra létrehozott weboldalon. A jelentkezők augusztus 1-ig adhatják le pályamunkáikat. A nyerteseket az egyik legnagyobb kereskedelmi nyomdai szakvásár, az október 26. és 29. között Chicagóban megrendezésre kerülő Graph Expo alkalmával hirdetik ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények