Online kommunikációs képzés indul a Kürt Akadémián

Net-works néven online kommunikációs képzést indít holnaptól a Kürt Akadémia. A két és fél évvel ezelőtt megalakított felnőttoktatási intézmény a négy hónapig tartó tanfolyamra 40 hazai és nemzetközi előadót hívott meg, köztük többek között a Facebook regionális igazgatóját és a Mindshare egyik globális vezetőjét, valamint a hazai szakma több ismert bloggerét, szakértőjét.

Hirdetés

A gyakorlatorientált képzésen a hallgatók valós vállalatok projektjeinek online kommunikációs megoldásait és eszközeit dolgozhatják ki – ígérik a szervezők. A tanfolyam másik hozadéka a résztvevők számára a kapcsolati tőke, a hálózat, melyre a gyakorlati munkájuk során később tudnak építeni.

A szervezők szerint az online kommunikációs szakembereknek folyamatosan követnie kell e terület gyorsan változó trendjeit. „Egy folyamatosan változó és hálózatos szerveződésű területet csak hasonló módon lehet oktatni. A teljes körű elméleti és gyakorlati tudás átadása mellett csak egy aktív, prémium szakértői közösség felépítése eredményezheti az üzleti célok elérését” – mondta Végvári Imre, a képzés témavezetője.

A hazai előadók szinte mindegyike a helyszínen, a Kürt budaörsi székházában magyarul ad elő, míg a külföldiek zöme távolról és angol nyelven. Igény esetén arra is van lehetőség, hogy a hallgatók internetkapcsolaton keresztül, távolról vegyenek részt az előadásokon.

Azóta történt

  • Hungarikum lett a KÜRT adatmentése

    A Hungarikum Bizottság döntése alapján a „KÜRT Adatmentés” a listán egyetlen szellemi, műszaki megoldásként Magyarország legjelentősebb értékei közé tartozik, és így bekerült a Magyar Értéktárba.

Előzmények

  • Idén is lesz Linux Akadémia

    Július elején újra Szerencsen gyűlnek össze a neves szakemberek és a tanulni vágyók.