Kedvezményes Sun-termékek a felsőoktatásnak

A Sun Microsystems alapítása óta törekszik arra, hogy a felsőoktatási intézményekkel erős és hosszú távú partnerkapcsolatot építsen ki, és stratégiai programjai segítségével igyekszik hozzásegíteni az oktatási intézményeket és az oktatókat a technológia elfogadásához és használatához. A cég ennek jegyében hirdette meg Matching Grant programját.

A kiegészítő támogatási program alapja egy „Egyet fizet – kettőt kap” megoldás, amely speciális megtakarítási lehetőséget ajánl a felsőoktatási intézményeknek bizonyos Sun termékekre vonatkozóan. A Matching Grant keretében a Sun Microsystems rendkívül kedvezményes áron látja el hardver- és szoftvereszközökkel, illetve webes szolgáltatásokkal a felsőoktatási intézményeket. A támogatással megrendelhető felszerelési tárgyaknak előadótermi, illetve hallgatói vagy kutatói laboratóriumi konfiguráció részének, hallgatói, kari vagy kutatói asztali berendezésnek kell lennie.

Az intézményeknek a kiegészítő támogatási igénylést 2005. június 17-ig van lehetőségük benyújtani a következő Sun partnerek egyikéhez: Albacomp Rt., Answare Kft., Asyst Kft., FreeSoft Kft., Icon Kft., T-Systems Kft. A pályázatban szereplő intézmények száma korlátozott lehet annak függvényében, hogy az adott intézmény teljesíti-e a kiegészítő támogatás feltételeit. Minden pályázónak meg kell kapnia a Sun Microsystems végső jóváhagyását – közölte a vállalat.

Azóta történt

Előzmények