Frissült az ÚtInfó navigációs program

December első hetében jelenik meg a hazai fejlesztésű ÚtInfó navigációs program 2.0-s, PDA-s verziója. Az új változatba a készítő Térképtár Kft. beledolgozta a felhasználók által javasolt változtatásokat, ezért – állítják – az új szebb és elegánsabb is, mint a korábbi változatok. Az új szoftververzió fejlesztését lassította egy belső szervezeti és tulajdonosi átalakulás, így a munka fél évig tartott – mentegetőzik a cég.

Az ÚtInfó 2.0 az átlagos felhasználói igényekhez lett szabva, elsősorban azoknak készült, akik gyorsan, néhány gombnyomással akarják megtudni, hogyan juthatnak el A pontból B-be. A december elején elsőként megjelenő PDA-s verzió ezért Lite elnevezéssel kerül forgalomba. Ettől függetlenül a szoftver adatbázisában továbbra is a legtöbb hazai települést található meg (4998 db), és az 1.8.5 verzióhoz képest pedig tovább nőtt a házszámmal rendelkező települések száma (110 db).

Az ÚtInfó 2.0 PDA Lite-ot a cég SD memóriakártyán forgalmazza, 9890 forintos javasolt végfelhasználói áron.

Azóta történt

Előzmények

  • Pörög a PDA-piac

    Habár a piacvezető cégek értékesítési sorrendje változatlan, a fejlődést a kisebb vállalatok hozták.

  • Hasznos „üzlettárs” a HP-tól

    A legújabb iPAQ már a „push” emailszolgáltatást használja, vagyis leveleinket mindig azonnal megkapjuk, ami jól jön az üzleti életben.