Frissült a GFI e-mail archiváló szoftvere

A GFI a héten piacra dobta a vállalatok e-mailes kommunikációjának archiválását elvégző, szerveralapú MailArchiver 4-es verzióját. A frissítés fontos újdonságai közé tartozik a webalapú kezelőfelület, és hogy támogatja a közvetlen archiválást NTFS meghajtókra. Ez utóbbi funkció azt jelenti, hogy többé nincs szükség egy Microsoft SQL Server-es adatbázisra, mint a korábbi verzióknál, ami egyrészt költségkímélő megoldás, másrészt hatékonyabb is, mert a GFI saját fejlesztésű adatbázisa gyorsabban kereshető.

A MailArchiver 4 továbbá lehetővé teszi, hogy egyedi szabályokkal optimalizáljuk a megőrzendő levelek automatikus archiválását és ezzel együtt helyfoglalását is, azok feladója, tárgya, üzenete, kora vagy mindezek kombinációja alapján. Ha az adott feltételkombináció teljesül, választható a törlés vagy egy adott label hozzárendelése. Mivel számos helyen törvény szabályozza az üzleti tartalmú levelek megőrzését, ez egy igen praktikus funkció.

Továbbfejlesztették az archívum keresésének lehetőségeit is. A gyorsabb működés mellett az új verzió már keres a leggyakrabban használt dokumentumtípusokat (.doc, .xls, .pdf, .zip, stb.) tartalmazó csatolmányokban is, lehetőséget ad az egyedi keresési kritériumok elmentésére, valamint több adatbázisban párhuzamos keresésre.

A termék 30 napig használható próbaváltozata a gyártó honlapjáról tölthető le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GFI

Azóta történt

Előzmények