Együttműködik a Fujitsu Siemens és az EMC

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy az információtároló és -kezelő megoldások globális piacának vezetőjeként számon tartott EMC Corporation Európa-szerte forgalmazni fogja CentricStor megoldását az EMC Select programban. A CentricStor célcsoportjának számító nagygépes ügyfelek májustól vásárolhatják meg a Virtual Tape Appliance megoldást az EMC értékesítőitől és disztribúciós partnereitől. A megállapodás révén a nagy adatközpontokat fenntartó ügyfelek egyszerűbben juthatnak hozzá a szalagos mentési folyamataik hatékonyságát és eredményességét javító technológiához.

A CentricStor nagyvállalati virtuális szalagos megoldás az összes elterjedt operációs rendszernél – köztük az OS/390 és a Z/OS környezeteknél is – lehetővé teszi a heterogén szalagautomatizációs környezetek konszolidálását. A partnerkapcsolat keretében az EMC nagygépes ügyfelei adatéletciklus-kezelési (ILM) infrastruktúrájuk újabb elemét szerezhetik be egykapus beszerzési forrásból.

A CentricStor májustól lesz kapható az EMC Select program keretében az európai, közel-keleti és afrikai régióban. A megoldás mindenhol egységes, 175 000 eurós alapára az egyedi, testre szabott konfigurációtól függően változik.

Azóta történt

Előzmények