Berobban a mobilinternet

(x) Több mint félmillióan használnak mobilinternetet Magyarországon. Egyértelmű, hogy a mobiltelefonálás után a szabad internetezés is tömegeket hódít meg. Főként annak köszönhetően is, hogy ma már havi 3990, akciósan fél éven át 1995 Ft-ért is elérhető a gyors, nagy sebességű mobilinternet.

Mostanra mindennapos, hogy parkokban vagy a kávézókban notebookon dolgozó, internetező emberekkel találkozunk. A telefonálás után az internet is mobillá vált, így útközben is elérhetők maradunk. A mobilinternet nagy előnye, hogy gyors és kényelmes hozzáférést kínál szabadon. Így akár egy padon ülve is beléphetünk az általunk látogatott közösségi site-okra, egyetemisták pedig otthon és a kollégiumban is tarthatják a kapcsolatot az ismerősökkel. Azoknak pedig, akik dolgoznak, nagy segítséget jelenthet, hogy irodán kívül is teljes értékű munkát végezhetnek.

A mobilinternet tehát kényelmes, szabadságot biztosít, és ami még fontosabb, ma már rendkívül kedvező díjakkal érhető el. A T-Mobile-nál pl. a mindennapos internetezésre alkalmas RelaxNet M mobilinternet csomag havi 3990 Ft-ért igényelhető, ráadásul egy október végéig tartó akcióban 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén az első fél évben csak a havi díj felét, 1995 Ft-ot kell kifizetni. Sőt, utóbbi esetben a szolgáltató a modemet is díjmentesen biztosítja. Ráadásul az új RelaxNet M mobilinternet csomag esetén fix a költség, a csomagban foglalt 3 GB-nyi adat felhasználása esetén sincs túlforgalmazási díj. Ilyenkor mindössze a letöltési és feltöltési sebesség legfeljebb 128 kbps-re csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig.

A kedvező díjaknak és a 396 településen elérhető, megbízható, gyors internetezést kínáló hálózatának is köszönhetően a mobilszolgáltatók versenyében a T-Mobile toronymagasan vezet, a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közzétett adatok szerint a forgalmazó mobilinternet-előfizetések alapján a hazai mobilnetes piac 50,14%-át tudhatja magáénak. Azaz jelenleg minden második mobilinternetező a T-Mobile-t választja. Ebben fontos szerepet játszhat, hogy a hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile vállal a szélessávú (3G/HSDPA/HSUPA) internetszolgáltatásra garantált le és feltöltési sebességként 2 Mbps és 800 kbps értékeket vonatkozó általános szerződési feltételeiben.

A T-Mobile mobilinternet csomagjainak és ajánlatainak további részletei és feltételei a www.t-mobile.hu oldalon érhetők el.

Azóta történt