Letölthető az AVG vírusirtójának legújabb változata

Az AVG Technologies ma jelentette be, hogy megjelent legújabb biztonsági programcsomagja, az AVG Internet Security 2012.

A bejelentés szerint a korábbi változathoz képest több ponton is jelentősen továbbfejlesztett csomagban olyan újítások is találhatóak, mint az Accelerator és az Advisor: az előbbi a letöltések gyorsítására szolgáló optimalizáló eszköz, az utóbbi a más vírusvédelmi programokból is ismerős proaktív felügyeleti eszköz, mely a védendő gép működését folyamatosan monitorozza, hogy a lehetséges problémák felismerésekor tanácsokkal láthassa el a felhasználót.

A bejelentés szerint a 2012-es változat gyorsabban működő telepítője a korábbinál 50 százalékkal kisebb méretű, a program közel fele akkora helyet foglal el, ötödével sikerült csökkenteni a processzor-, illetve a memóriaigényt, ezek mellett a program valamivel gyorsabban is indul.

A AVG Internet Security 2012 próba-, illetve teljes verziója letölthető a cég honlapjáról, de elérhető már a népszerű, kisebb tudású ingyenes csomag ugyancsak megújított változata, az AVG Anti-Virus Free 2012 is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AVG

Azóta történt

Előzmények