Amerikában is terjeszkedik a Netsize

A Netsize S.A., a világ egyik vezető mobil kommunikációs és mobil fizetési megoldásokkal foglalkozó cége bejelentette, hogy újabb tőkebevonási folyamat végére ért. A mintegy 7 millió dollár értékű tranzakciót a GRP Partners irányította a Netsize jelenlegi befektetőinek közreműködése mellett.

A londoni és Los Angeles-i központú GRP Partners kockázatitőke-társaság, amely üzleti és fogyasztói szolgáltatások, kereskedelem és kereskedelmi technológia, pénzügyi szolgáltatások és az ehhez kapcsolódó technológiai megoldások finanszírozásában érdekelt. 650 millió dolláros tőkéjükkel elsősorban olyan innovatív megoldásokat támogatnak, amelyek kedvezően hatnak a fogyasztási szokásokra.

A Netsize a világ legnagyobb mobil fizetési rendszerét működteti, hálózata világszerte több mint 500 millió felhasználót ér el. A vállalatnak az új befektetéssel két alapvető célja van:

  • Nemzetközi terjeszkedés olyan piacokon, ahol az emelt díjas SMS-t a közelmúltban vezették be, például Észak-Amerikában vagy még inkább Dél- és Latin-Amerikában.
  • Technológiai portfoliójának bővítése, elsősorban multimédiás szolgáltatásokkal és új generációs megoldásokkal.

A Netsize-nak világszerte több mint 70 mobilszolgáltatóval van közvetlen technikai és kereskedelmi kapcsolata, amelynek segítségével plusz bevételt kínál ügyfeleinek azáltal, hogy lehetővé teszi számukra mobil tartalmak és szolgáltatások forgalmazását ezen operátorok előfizetői részére.

Azóta történt

Előzmények