Új Adobe-vezetők régiónkban

Az Adobe Systems ma közleményben jelentette be, hogy új vezetőket neveztek ki az északkelet-európai régióban, amelyhez a következő országok tartoznak: Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Szlovákia, a Cseh Köztársaság és Magyarország. A régió élén Arkadiusz Krawczyk regionális főigazgató, Rafał Maciejewicz regionális értékesítési igazgató, illetve Richard Markuzy regionális marketingigazgató áll majd.

Arkadiusz Krawczyk, az új főigazgató két évig vezette az Adobe lengyel irodáját. 2006 októberében érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg vezetője volt. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a lengyel és kelet-európai informatikai és technológiai iparágban. Arkadiusz Krawczyk korábban a Gemplus, a Sun Microsystem és a Unisys értékesítésének vezetéséért volt felelős.

Rafał Maciejewicz értékesítési igazgató bőséges tapasztalattal rendelkezik a lengyelországi és kelet-európai informatika területén. 2007-ben vállalt munkát az Adobe-nál, előtte az IBM lengyel irodájában dolgozott, ahol a szoftverrészleg pénzügyi és ipari eladásokért felelős vezetője volt.

Richard Markuzy területi marketingigazgató négy éve van az Adobe-nál, és új pozíciójában a marketingstratégia meghatározásáért és megvalósításáért, a marketing- és PR-tevékenység tervezéséért, valamint a régióbeli üzleti partnerekkel folytatott együttműködésért lesz felelős. Az Adobe előtt a HP-nál dolgozott, ahol különböző marketing- és kommunikációs pozíciókat töltött be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények