Magyar nyelvű Adobe Creative Suite 4 információs portál indult

Az Adobe a napokban adta ki az Adobe Creative Suite 4 termékcsomagjának végleges változatát, s az érdeklődők, illetve felhasználók mostantól már egy speciális honlapon magyarul is tájékozódhatnak a programokról: a hivatalos hazai disztribútor, a Trans-Europe Kft. elindította a CS4info.hu tájékoztató portált.

Az Adobe Creative Suite 4, melynek első számú célközönsége a grafikai stúdiók munkatársai, a webszerkesztők, a webfejlesztők és a videós szakemberek, a programok összehangolt munkavégzését igyekszik biztosítani, vagyis könnyedén átjárhatóak az alkalmazások, nem kell átmeneti és ideiglenes állományokkal dolgozni: az Adobe InDesign például beolvassa az Adobe Illustrator és az Adobe Photoshop formátumait is, és ennek szervezését a csomaghoz adott Version Cue projektmenedzser segíti.

Az Adobe Creative Suite egyébként három területet ölel fel, így három típusú csomagban vásárolható. Grafikusoknak és DTP-szakembereknek a Creative Suite Design készletet, a webfejlesztőknek és webdesignereknek a Creative Suite Web csomagot, a videósoknak pedig a Creative Suite Production dobozt ajánlják. Akik mindhárom területen dolgoznak, azoknak a Creative Suite Master Collection lehet megfelelő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények