Adatátláthatóságot kínál a Scala

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy Signature implementációs módszertana megkönnyítheti azon cégek igazodását az új követelményekhez, amelyeknek a 2002-es Sarbanes-Oxley törvény előírásaihoz kell igazítaniuk belső irányítási rendszereiket. Hatékony eszközök – mint a Microsoft által március 29-én bejelentett Microsoft Office Solution Accelerator for Sarbanes-Oxley és az iScala kollaboratív ERP-rendszer – megfelelő és gyors módszert biztosítanak a cégek számára belső irányítási rendszereik a törvényben előírtak szerinti kialakításához és működtetéséhez, illetve a pénzügyi kimutatások pontosságának javításához.

A 2002-es Sarbanes-Oxley törvény a cégek igazgatóit, igazgatótanácsát és független könyvvizsgálóit kötelezi meghatározott tevékenységek elvégzésére a vállalati elszámoltathatóság és átláthatóság javítása érdekében. Nemcsak az USA-beli cégekre nézve kötelező ennek betartása, hanem minden olyan vállalatra is, amely pénzügyileg kötődik az Egyesült Államokhoz.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig az a nézet tartotta magát, hogy az igazi játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szükségük. Ez mára megváltozott, és a gamer laptopok sem maradnak le az asztali nagytestvér mögött.

Azóta történt

Előzmények