A LinkedIntől igazolt technológiai vezetőt a Microsoft

Kevin Scott korábban dolgozott a Google és az AdMob csapatában is. Kezdődik a LinkedIn és Microsoft termékek összehangolása.

Kedden jelentette be a Microsoft, hogy a LinkedIn infrastruktúráért felelős alelnökét teszi meg technológiai vezetőnek. Kevin Scott közvetlenül Satya Nadellának jelent majd, feladata pedig a stratégia kidolgozása és végrehajtatása a vállalat ügyfelekre és partnerekre gyakorolt hatásának maximalizálása terén.

Scott „első körben a világ vezető professzionális hálózatát és a professzionális felhőt hozza össze”– fogalmazott Nadella a közleményben, melyben azt írják, a Microsoft izgatottan várja a platformfejlesztésben kiemelkedő tapasztalatokat szerzett vezető érkezését.


(forrás: MSPoweruser) [+]

A LinkedIn vezetőinek újrapozicionálása Jeff Weiner vezérigazgatóval kezdődött, akit Ryan Roslanky tehermentesít globális termékvezetőként. Kevin Scott esetében Mohak Shroff kinevezésével oldották meg, mostantól ő látja el a LinkedIn termékek vezető fejlesztői feladatait.

A Microsoft 26 milliárd dollárért vásárolta fel a LinkedInt, és eddig nem jelentettek be termékintegrációt, viszont Nadella mostani kijelentése azt jelenti, hogy az év végén lezárult ügyletet követően most eljött annak is az ideje, hogy elkezdjék összekötni a különböző szolgáltatásokat.

Azóta történt

Előzmények