- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 7
- Sweet.tv - internetes TV
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazdi40
csendes tag
Hát akkor megint lehet velük levelezgetni a semmire mert hogy ez milyen jo a felhasználonak meg jajj de fasza. Mondjuk a leirásban leirhatták volna hogy egy agyonvédett ifont könnyebb testreszabni mint ezt. Mert hogy akkor mit lehet benne a semmin kivül kb. Ennyi erővel kb az egesz beallitas menut is lehetne törölni es majdt amit a xiaomi kitalal az lessz. Nem is értem minek kell globálisan forgalmazniuk ,bőven elég a kinai belpiac. Ugyan oda jut mind a Huawei a saját op rendszerével. Kezelhetetlen ocska esatobbi és csodalkoztak nem megy a bolt
-
ztoldy
senior tag
Nekem a GPS locker-rel 1m pontossággal van jel. Maps-szel nincs probléma, waze-zel még nem navigáltam 13T-n, de most elindítva egy navigációt írta, hogy nincs GPS. Bementem a waze alkalmazás információba miközben futott a navigáció, átállítottam az engedélyeknél arra, hogy a helyadatok mindig engedélyezve vannak, így most nem panaszkodik.
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
osonte
őstag
Amúgy ennyire jó GPS-el szerelt telefonom nem volt még, stabil 1m pontosság, családi házban a szoba közepén: [kép] Általában 2-3m szokott lenne a házon belül más telefonokkal. Az NFC is kb 4 cm-ről már csippan és a Wifi antenna is durva benne, 5 házzal arrébb is, az utca elején már fogja a Wifit. Az egész házban pedig maxon van a linksebesség. A Samsung telefon már a szobában (8 méteres) veszíti a sebességet, én meg röhögve rácsatlakozok az emeleti router-hez. Szerintem ezeken jellemzően nem spórol a Xiaomi.
Honor 200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest