Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz F_Peter #5291 üzenetére

    Ez egyrészt igény kérdése, hogy ki milyen játékot szeretne játszani, ebben a PS exkluzívok külön műfajt képviselnek, nem lehet azt mondani, hogy rosszak, maximum vannak akiknek nem jönnek be, de akiknek igen azok PS-t vesznek.

    Másrészt lehet, hogy egy sorozatot folytattak sok játékkal, de a megoldások, a megjelenések nagyon jól a konzolra vannak szabva és ez talán hiányzott a Gears5-ig MS oldalon. Míg a 360 esetében jól adták el a konzolt a fejlesztőknek, a One-nál ez hiányzott és csak a legvégén, a generáció kifutásakor jutottak el oda, hogy egy belsős stúdió az utolsó szegletig kitolja a határait.

    És ebben a Sony többet tett le, több fanatikust tudott bevonzani akiket márkahűvé tett. Én nem fogom azt mondani, hogy a PS vagy az Xbox jobb vagy rosszabb, mindkét oldalon meg lehet találni a számításokat, van pro és kontra itt is, ott is.

    De én nem vágom hanyatt magam egy Gears sorozattól vagy a Halo legutolsó 2 részétől. A Sea of Thieves ellenben zseniális lett véleményem szerint, csak hát sajnos ezt úgy általában a konzol tulajok 80% nem gondolja így :D

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák