Új hozzászólás Aktív témák

  • 4C

    csendes tag

    Helló!

    Úgy alakult, hogy első konzolom, egy XboX 360-as lett. Alapvetően PC gamer vagyok, de elcsábított a kedvenc játékom, aminek szeretnék játszani a régi verzióival is. (Forza Horizon)

    Szóval a játék első két részét már régen megvettem digitális kulcs formájában, amelyeket sikeresen aktiváltam is az MS accountomban, szóval ezügyben teljes magabiztossággal álltam a konzolvásárlás elé.

    Sikerült is beszereznem egy készüléket kontroller nélkül, de aztán eltartott pár napig mire még kontrollerem is lett. Ekkor nagy lelkesedéssel ültem le a készülék elé, és az első rossz pont az volt, hogy csak az egyik játékot tudom telepíteni a kettőből. (Az első részt)

    A második egyáltalán nem látható XboX 360-on, de valószínűleg olyan verziót vettem meg, ami már One-ra készült. Gondolom. Na mindegy is, feltelepítettem az első részt, és izgatottan vártam, hogy kipróbálhassam.

    A játél elindul, betöltődik a főmenü, lefut a felvezető videó, aztán elkezdi tölteni a játékot, és néhány másodperc múlva kiírja, hogy olvashatatlan a lemez, töröljem meg egy puha ruhával, bla-bla...

    Nem voltam boldog, de mondom, ha neki kell egy lemez, akkor legyen. Kicsit megtúrtam a netet, és megvettem a játékot lemezen is. Na most! (Gondoltam)

    Persze nem történt semmi, amikor a kritikus ponthoz ért a játék, hiába volt berakva a lemez. Mérgemben letöröltem, gondoltam újratelepítem lemezről hátha akkor jó lesz.

    Hát nem lett jó, ugyanis nem olvassa a gép a lemezt. De nem csak a játékot, hanem semmiféle DVD-t nem olvas. (Üdvözlöm az eladót)

    Nagyjából utánanéztem a javítási költségnek, és szerintem az elég magas, úgyhogy arra gondoltam, magam javítom meg. :))

    Ebben szeretnék némi segítséget kérni. Skill az van bőven, egész kis korom óta szedem szét a technikai eszközöket. Összerakni csak később tanultam meg. :DDD

    Szóval a kb 10 napos konzolos múltammal annyit tudok, hogy valami kulcsot ki kell olvasni, és azt az új olvasó egységbe beírni. De pontosan hogyan, és hogy mi kell hozzá, azt már nem igazán tudom. Meg hogy milyen olvasót vegyek, meg ilyesmi.

    A hűtést is mindenképpen le akarom cserélni benne, mert olyan mint a Rakéta porszívó. :) Csak ehhez is jó lenne tudni, hogy az eredeti ventiknek kb mennyi a légszállításuk, meg ilyenek.

    Na befejezem a kisregényt, kérem, ha van valaki aki a felmerülő kérdésekben tud segíteni, az ossza meg velem a tudását. :R

Új hozzászólás Aktív témák