Új hozzászólás Aktív témák

  • x360elite

    őstag

    válasz icemad #54849 üzenetére

    Na ez a lényeg. Tehát akkor mégsem lehet 60 euro-ért one-t venni. Amit te anno link-eltél a one topikban, az egy egyszeri (valóban hatalmas) akció volt kb. másfél hónapja (a 200 valahány euro pedig pontosan 239 volt), de jelenleg ez nem kivitelezhető, tehát mégis csak megéri az a javíttatás :K . Ráadásul a one nem 360 és ha valaki olyan játékokkal szeret játszani, ami éppen nem backward compatibility és valljuk be, (hogy a "szarságokon" kívül) erre nagy az esély, akkor megsütheti a one-ját. Pl. nekem van 300+ xbox 360 játékom lemezen és a 80%-a nem megy one-on :F Persze van külön one gépem is, de csak azzal nem tudnám megoldani.

    A lényeg, ha itthon akarsz box-ot, ami új, üzletből származik és 2 év garanciával rendelkezik, akkor azért 60.000.-et rá kell szánnod. Ráadásul (nem szívesen keserítelek el) ha te pl. Magyarországon élsz és veszel egy xbox one-t egy másik országban, akkor csak 1 év garancia van a gépre nem pedig kettő. <--- Nem a hasamra ütöttem, MS ügyfélszolgálat mondta.

    Más, de kapcsolódik az előzőekhez:
    Anno én is megvettem egy itthoni akció keretein belül a Skyrim collector's edition-t 19.990.-ért, de ettől még a többi ember minimum 57.000.-et adott érte, mert nem az egyszeri akciót kell figyelembe venni, hanem az átlagos beszerzési árat. Azután ott van még a nagy kedvenc, az USA-ból: a Batman Arkham Asylum Collector's a Batarang formájú dobozban, amit 35 dollárért sikerült megszerezni, de ettől még a valódi ára 119 dollár volt.

    Azonban ahhoz, hogy ilyen frankón sikerült megoldanod, hogy legyen xbox one-od olcsón.... Őszintén gratulálok, nem semmi :R

    [ Szerkesztve ]

    Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

Új hozzászólás Aktív témák