Új hozzászólás Aktív témák

  • mg1992mg

    senior tag

    válasz BoneDragon #98994 üzenetére

    Rég voltam már a topicban, volt egy kis kiégésem is a WoW-ból úgy május körül (ez köszönhető volt pár csodálatos embernek is, de túltettem magam rajta), meg a Shadowlands finoman fogalmazva se volt egy húdejó kiegészítő, de megtaláltam benne mindig amivel tudtam szórakoztatni magam.

    Brutálisan casual játékos vagyok, ezt szögezzük már le az elején, ritkán járok mythicre, raidből Legion óta csak az LFR nehézséget látom, de mindig próbálom egy decens szinten tartani a karakterem, hogy a következő kiegészítőre ne egy két hites papír legyek a legelső szembejövő mobnak.

    Én azért játszom hogy szórakoztasson, és nyílván a grind sok időt elvesz, és rengeteg idő kell a repukhoz, de el lehet velük szórakozni, és ha később lesz meg, engem már az sem érdekel, először úgy volt hogy vissza sem jövök már WoW-ozni többet, de csak furdalt a kíváncsiság, érdekel a story, és nem tudott a lelkem megelégedni azzal, hogy csak videón látom ezeket, át szeretném élni.

    És hát...

    Pozitívan csalódtam. Az egész kiegészítő pozitív csalódás így első körben. A területek rohadt jók, a küldik között is vannak nagyon jók (a nagy halál megjátszós küldin még mindig nyekegek, olyan aranyos volt), és a sztori is végre jónak ígérkezik, nem ilyen kitalált na most én akkor egy Jailer vagyok aki egész eddig létezett ám és mindent mozgatott a háttérből.. :)
    Igazából Shadowlands után engem csak annyi érdekel hogy a legkirályabb karaktert, Sire Denathriust hogy tervezik még előkaparni, mivel ő még nyitott szál.

    Igen, engem a PvE része érdekel a játéknak és a sztori, mindig is ez vonzott benne, a lore, a világ.

    A dungeonok is (szerintem) jók lettek, bár picit néha sok a trash két boss között, meg loot-ot is adhatna gyakrabban, a dragon riding is egy rohadt jó ötlet volt, annyival jobb már a kieg elején is repkedni, és nem csak majd a kieg végén fullos repuval meg minden kell hozzá dologgal. Néha beakad, néha pont úgy fogy el az energia hogy egy kicsit ökölbe szorul kezem hogy nemár odaérhettünk volna, de rohadt élvezetes, és élvezem a mechanikáját is.

    Hú ez nagyon összevissza lett, remélem érthető :D

Új hozzászólás Aktív témák