Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz gabranek #29458 üzenetére

    Most, hogy meglett a gyorsabb repülő mount, gyakorlatilag alig több, mint fél óra alatt összeszedtem egy Zangar-Hellfire-Terrokar körrel 200+ arany értékű ásványt. Pedig mehettem volna még alaposabban és körültekintőbben is, és Shadowmoon Valleyt és Nagrandot még nem is érintettem. Ha direkt farmolásra állnék rá, akkor szerintem egy 1,5-2 órát rászánva össze lehetne szedni ásványokból közel 1000 arany értéket. Ugyanez a helyzet a klasszikus területeken is, mithril és truesilver pl drágábban megy, mint az Outlanden bányászott adamantite és fel iron.

    Gondolom herbekkel ugyanez, vagy nagyon hasonló a helyzet, de nem igazán tudok hozzászólni, csak annyit látok, hogy időnként elmegyek bokrok mellett, amik közlik velem, hogy 'requires herbalism'. A gyűjtögetős szakmák szempontjából talán egyedül a skinning a hátrányos helyzetű, mert ott először meg kell ölni a delikvenst, majd kilootolni, megnyúzni, és a skint is kilootolni. A druidámmal ezt vettem fel, és kiegészítő szakmának a leatherworkinget, de sokkal macerásabb, mint a bányászás. Igaz, ebben is szép pénz van, ráadásul érzésem szerint sokkal kevesebben is csinálják. Az más kérdés, hogy éppen azért, mert kevesebb a leatherworkinges, nincs is akkora piaci igény, mint amit az Engineering, a Blacksmithing és a Jewelcrafting teremt az ásványokkal szemben.

    Azt pedig már csak halkan jegyzem meg, hogy warriorként, akinek nincs saját healing abilityje, csak a first aid, és a kaják (szólózásnál komoly probléma), jelentős összegeket költök healing potikra, és folyamatosan azt látom, hogy főleg a magasabb szintű potik hiánycikkek.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák