Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz gabranek #28266 üzenetére

    Most kaptam az infókat, hogy Dead Mine nagyon kemény lesz, és mi szinte semeddig sem jutottunk el. Úgyhogy nem valószjnű, hogy végig tudjuk tolni, de legalább nekiállhatunk, az XP azért csak potyog ott is. Nem is beszélve arról, hogy tegnap egy remek egykezes csatabárd is esett az egyik ládából.

    Tegnap átmentem utána Darkshirebe pókokat és farkasokat darálni, levellingre jó volt, meg legalább a puska skillemet is feljebb vittem, az nagyon a szívem csücske, még ha nagyjából értelmetlen is. :DDD

    Inviteolni kezdettől fogva tudok, pedig csak 3 nappal a trial után regisztráltam be a kódomat. Telepítést én este 8 körül indítottam el valamelyik nap lemezről, aztán 11-kor letettem a gépet bátran suspendbe, mert még mindig sehol nem tartott. Szerencsére ébresztés után folytatta, reggel még másfél órát töltögetett utána. Unokaöcsém feltette az alapjáték után a kiegészítőt is, és csak utána indította el, úgyhogy neki annyival kevesebbet töltött le, ezt mindenképpen érdemes eljátszani, mielőtt elindítod. Sőt, ha a Lich Kinget is fleteszed, akkor jó eséllyel még rövidebb lesz a frissítés. Én az alapjáték után elindítottam a játékot, akkor frissített, viszont a BC indításakor a lemezről már semmit nem tett fel, tehát azt is letöltötte ezek szerint. Összesen több, mint 10GB került fel a HDD-re, és én a Lich Kinget még meg sem vettem (ezzel együtt lehet, hogy feltette, ahogy a BC-t is).

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák